Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

11

юли 2024

Румяна Бетова пред списание "Мениджър": "Търсенето на застраховки „Помощ при пътуване“ се увеличава в началото на лятото"

Публикация

Какво е търсенето на травъл застраховките през летния сезон?

Обикновено търсенето на застраховки „Помощ при пътуване“ се увеличава в началото на лятото, тъй като хората все по-често предпочитат да прекарват почивките си в чужбина. Ние активно използваме медийното пространство, за да разясняваме ползите от този вид застраховки. Смятам, че с годините това вече дава положителен резултат. При пътуване човек може да претърпи някакъв инцидент или внезапно да се разболее. Препоръчваме на нашите клиенти, когато пътуват в чужбина, да имат застраховка „Помощ при пътуване в чужбина Травълър“. Тя осигурява 24/7 медицинска помощ в случай на нужда и спестява непредвидени разходи. Препоръчваме също при сключване на застраховката да избират лимит на отговорност поне 30 хил. евро, особено когато пътуват на далечни дестинации.

Какви са покритията на продуктите ви „Помощ при пътуване“ и „Отмяна на пътуване“?

Основен покрит риск при „Помощ при пътуване в чужбина Травълър“ са медицинските разходи при внезапно проявило се акутно заболяване или злополука по време на пътуването.Други покрития по нея са кражба на багаж; загуба или забавяне на багаж; разходи за стоки от първа необходимост; забавяне на полет; изпускане на свързващ полет; съкращаване или удължаване на престоя в чужбина; репатриране на тленни останки и др. С „Отмяна на пътуване“ клиентите имат сигурност, че няма да загубят платените за почивката си пари. Застраховката покрива съответната част от застрахованите основни разходи по пътуването, която e удържана като такса или неустойка заради анулиране на резервацията.

Кое е отличително конкурентно предимство на „ЗД Евроинс“ АД?

Застраховките са доста стандартни и трудно застраховател би могъл да се отличи с уникални покрития. Ние от „ЗД Евроинс“ АД залагаме на качеството на обслужване. Също така за удобство на нашите клиенти сме осигурили лесен и бърз начин да си закупят застраховки онлайн и 24/7 медицинска помощ, която се предоставя от асистираща компания. Когато става въпрос за здраве, хората са много чувствителни. Своевременната, точна и бърза реакция от страна екипа ни и на асистиращата компания е важен елемент от нашата работа, за да имаме доволни и лоялни клиенти.

 

Цялото интервю с г-жа Бетова може да прочетете тук.