Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

17

декември 2021

“Златните момичета“ на България представиха бенефис-спектакъла „СЪН“

Новина

С подкрепата на Евроинс на 16 декември в зала Арена Армеец “златните момичета“ на България представиха бенефис-спектакъла „СЪН“. Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Токио 2020: Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова заедно с Невяна Владинова, Катрин Тасева, Елена Бинева и Теодора Александрова казаха "сбогом" на спорта пред българска публика в "Арена Армеец".

Част от шоуто бяха и две от най-успешните ни гимнастички в индивидуалното първенство в последните години Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също сложиха край на професионалните си кариери.

„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си, музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническто осигуряване, и сет дизайн на Joker Media Rental.

В спектакъла  участие взеха музикантите: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани.