Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

14

юни 2021

„ЗД Евроинс” АД получи благодарствена грамота за дългогодишното си партньорство с Национален център по трансфузионна хематология

Новина

По повод световния ден на доброволния кръводарител  – 14 юни, Национален център по трансфузионна хематология и Български Червен кръст връчиха благодарствени грамоти на организации и личности със специален принос за насърчаване и провеждане на редовни кръводарителски кампании в България.

„ЗД Евроинс” АД получи благодарствена грамота за дългогодишното си партньорство с Национален център по трансфузионна хематология и регулярните кампании за безвъзмезно даряване на кръв от служителите на  дружеството. ”Приемам тази грамота с благодарност и удовлетворение от името на всички служители на „ЗД Евроинс” АД. Повече от 15г, ние заедно с колегите от цялата група Еврохолд, всяка година организираме кръводарителски кампании под надслов „Благодаря”. Правим го в името на живота! Правим го, за да помагаме на хора в нужда.”- сподели Десислава Еленкова, мениджър „Маркетинг и комуникации” на дружеството.

Световният ден на кръводарителя има за цел да насочи общественото внимание към изключителната значимост на даряването на кръв от доброволни и безвъзмездни кръводарители, да благодари на тези дарители, които специалистите определят като най-безопасната група донори и да  повиши осведомеността на обществото по отношение на необходимостта от редовно даряване на кръв.