Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

02

ноември 2021

"ЗД Евроинс" АД на Националната кампания "Будител на годината 2021"

Новина

Създателят на „Приятели, помагайте“, Лео Кадели, спечели вота на публиката в националната кампания на БНР Създателят на „Приятели, помагайте“, Лео Кадели, е големият победител в националната кампания на БНР за 2021г. Конкурсът по традиция се провежда с подкрепата на „ЗД Евроинс” АД.

За пръв път в осемгодишната история на кампанията победителят не е български гражданин, но за него са дали гласа си почти половината от всички гласували.

"Аз идвам от една бедна страна. Моите родители ме научиха, че са важни три неща: да не губиш достойнството си, да държиш на думата си, да намериш верни приятели. Благодаря на майка си и баща си за това. Благодаря на всички 80 хиляди приятели и съм щастлив, че отворих сърцата на толкова българи," каза Лео Кадели и допълни: "Нямам българско гражданство, нямам български паспорт, но това не ми пречи да обичам тази прекрасна България! Българинът е страхотен човек! Доброто днес е по-различно. Доброто днес трябва да е отговорно и обмислено. То трябва да интегрира. Един добър човек е добър гражданин." – сподели Лео Кадели, който е роден в в Албания, но от години живее в България и помага безвъзмездно на хора в нужда.

Специалната награда на Българското национално радио получи учителят Теодосий Теодосиев – Тео.

Националната кампания "Будител на годината 2021" се осъществява с финансовата подкрепа на "Виваком", Застрахователно дружество "ЕВРОИНС" АД и "Дънди Прешъс Металс Челопеч" ЕАД.