Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

17

юли 2023

"ЗД Евроинс"АД е сред големите победители в конкурса „b2b Media Awards 2023”

Новина

На 14 юли 2023г, във Vivacom Art Hall Oborishte 5, гр.София,  бяха обявени победителите в конкурса „b2b Media Awards 2023”. "ЗД Евроинс” АД за поредна година получи високо признание за своята корпоративна социална отговорност към обществото  и спечели две първи и едно трето място.

Компанията бе отличена с първи места в категориите „Благотворителна инициатива на годината” и „Социален проект на годината”, и трето място в категория „ Благотворителна инициатива на годината”.

Евроинс спечели първо място в категория „Социален проект на годината” за подкрепа на благотворителното състезание  „Маратон на приятелството“ гр.Плевен.  В състезанието тази година взеха участие над 600 души, от 16 националности разпределени по възрастови групи в изключително широк възрастов диапазон – деца от 3-годишна възраст до маратонец на 86 години.Благотворителеният маратон се провежда за девета поредна година и се организира от водещи фондации и социални предприятия в България, чиято основна мисия е да подкрепят хора в неравностойно положение и  различни нужди като „Айс-Оупън“, фондация „Светът на Мария“, Фондация „Сошъл Фючър – Jamba”, Фондация BCause, Аутизъм Днес и много други. Евроинс подкрепя състезанието за трета поредна година.

Първо място в категория „Благотворителна инициатива на годината” бе присъдено на компанията за дарение на средства в подкрепа на пострадалите от  земетресенията в Турция и Сирия. Дарението бе направено със съдействието на фондация Bcausе, чрез нейните партньори на място в двете държави, които доставиха храна, вода и дрехи на пострадалото население, както и работиха на терен за спасяване на хора от руините и оказване на  необходимата подрепа на семействата на загиналите. В същата кагегория, компанията спечели и трето място за осигуряване на средства за летен, рехабилитационен  лагер за деца лишени от родителски грижи пребиваващи в ЦНСТ и ПЖ за деца в гр.Благоевград. Летният лагер се осъществява със съдействието на Фондация “Национален фонд Свети Никола”, с който Евроинс си партнира в различни инициативи повече от 8 години.

„Приемам тези награди с удовлетворение и отговорност. Щастлива съм, че усилията, които влагаме с колегите и помагаме за осъществяването на редица социални проекти, и инициативи, които са в полза на обществото, бяха оценени високо от уважаемото жури в конкурса „b2b Media Awards 2023”. Наградените проекти и компании в конкурса тази година показват висока отговорност и загриженост към околната среда, обществото и хората в неравностойно положение. Тази тенденция расте с всяка изминала година, което ни показва, че нашето общество става все по-отговорно към средата, в която живее и че вървим в правилната посока. Тези три награди са за целия ни екип и ни дават увереност да продължим напред и да помагаме на все повече хора в нужда - сподели по време на церемонията Десислава Еленкова,  мениджър „Връзки с обществеността и реклама” в компанията.

 „b2b Media Awards 2023”  се провежда за девета  поредна година и има за цел да отличи различни социални каузи, иновативни проекти, продукти и услуги. В Годишните награди на b2b Media 2023 компании, проекти и личности се конкурираха в над 30 различни категории. Бяха показани редица успешни проекти в отговор на различните кризи, с които бизнесът и обществото се срещнат през последните години. Жури от утвърдени професионалисти в различни сфери даде своите оценки за подадените над 120 кандидатури.