Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

08

юни 2021

„ЗД Евроинс”АД е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година

Новина

„Застрахователно дружество Евроинс”АД е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година според престижната класация Career Show Index 2021. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години. 

“Поздравяваме „Застрахователно дружество Евроинс”АД за забележителните постижения и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в различни категории за развитие на работодателската марка и човешкия ресурс са ясно доказателство за комплексния ѝ подход към растеж и грижа за служителите. Чрез усилията, които полага за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, „Застрахователно дружество Евроинс”АД дава своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на постигнатите успехи”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Постиженията на „Застрахователно дружество Евроинс”АД показват стойността на споделянето на добър опит и практики за подобряване условията на труд в рамките на компанията. Успешно имплементираните стратегии за развитие на работодателската марка и човешкия капитал са демонстрация на добрата адаптация на компанията към динамичните обстоятелства в сферата на човешките ресурси.

Индексът сумира отличията на победителите в следните конкурси: Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.