Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

17

юни 2021

Приз 2021: Комуникациите са ни в природата

Новина

За пета поредна година "ЗД Евроинс" АД бе партньор на „Българско дружество за връзки с обществеността” в провеждането на 21-то издание на конкурса PR Приз 2021: Комуникациите са ни в природата.

През настоящата година в  конкурса участваха  84 проекта на 30 вътрешни комуникационни екипи на компании, агенции, медии, неправителствени организации и институции. Те се състезаваха в 17 конкурсни категории, в които бяха представени комуникационни проекти, свързани с безпрецедентните трансформации, през които преминаха бизнесът и обществото през последната една година.

Спечелилите проекти откроиха категорично стратегическото място на PR професията в управлението на бизнес стратегиите и комуникационните дейности на компаниите, и организациите. Въвеждането и използването на нови технологии и канали за комуникация  с цел по-ефективно предаване на посланията, както и прилагането на смели и креативни комуникационни практики за справяне с кризисни ситуации, също заслужиха вниманието и високата оценка на членовете на журито на PR Приз 2021 – доказани професионалисти в комуникационния сектор с различни профили.

В PR Приз 2021 участваха и проекти, които са пример за адекватна реакция на организациите и носят потенциала да променят комуникационните прaктики в бизнес сферите, в които са осъществени, а и в обществото като цяло. Те бяха отличени от журито със специални награди за „Значима комуникационна кампания, носеща положителна промяна“.

All Channels спечели приза „Комуникационна агенция на годината“, за най-добър вътрешен комуникационен отдел наградата спечели екипът на Пощенска банка, а наградата за най-добра „Корпоративна комуникационна кампания“ бе спечелена от Лидъл България.

В категория „Кризисни комуникации“ приза спечели Банка ДСК с кампанията „Kole, Poluchi li?”. Наградата връчи Десислава Еленкова, член на УС на БДВО и мениджър „Маркетинг и комуникации” на „Застрахователно дружество Евроинс” АД” 2020г бе изключително динамична. Тя бе наситена с много негативни емоции, страх, забрани, изолация, фалшиви новини. На всички ни се наложи да се научим да работим по нов начин, да използваме нови подходи и нови инструменти за комуникация. Трябваше да сме гъвкави, иновативни, креативни, изключително бързи в реакциите си и да се справим с редица комуникационни кризи. 2020 бе година на изпитания, но  и нови възможности. Те ни направиха по-силни и по–уверени, че можем много и че само Sky is the limit”. 

PR Приз е единственият конкурс в комуникационния сектор в България, в правилата на който е заложено задължително публично представяне на проектите, което гарантира прозрачността на избора.

Партньори на конкурса PR Приз 2021: Комуникациите са ни в природата,  провел  се на 16 юни  2021г. Event Space 2020, НДК,   бяха  още  А1, Пощенска банка, БНТ, DIR.bg и списание BGLOBAL.