Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

09

юли 2024

Поредицата "Специалистът разказва", Еп.7

Новина

В седми епизод от поредицата „Специалистът разказва”  Ви срещаме с Яна Гочева, мениджър „Обслужване на клиенти” в Евроинс. През годините, Яна се е доказала като специалист в имущественото застраховане и отлично владее комуникацията с клиентите. Днес, Яна ни разказва за необходимостта от застраховка на дома.

1. Защо е важно да застраховаме дома си?

Домът не е просто нашата крепост, той е милион мечти, събрани на едно място. Спокойствието, което домът ни дава, често може да бъде нарушено от настъпването на евентуално неблагоприятно събитие – съседът да ни наводни, да се случи авария в апартамемнта или къщата ни, да станем жертва на природни бедствия или дори злоумишлени действия от трети лица. Застаховката на дома не може да ни гарантира, че тези събития няма да ни се случат, но със сигурност ще ни помогне да преодолеем последствията от тях.

2. Какви са причините хората да не сключват застраховка на дома си?

През изминалата година се наблюдава ръст на сключените имуществени полици, но въпреки това застрахователната ни култура в този сегмент е на ниско ниво, сравнение с другите европейски държави. За съжаление хората все още вярват, че на тях не може да се случи и се обръщат към застрахователите след като вече са се опарили.

3.През последните седмици, за поредна година, наблюдаваме природни бедствия в много райони на страната. Имуществената застраховка ще ни гарантира ли спокойствие при такива случаи?

Разбира се, имуществените застраховки, които предлагаме са с широк спектър от покрити рискове. 

През последния месец бяха регистрани множество щети от клиенти на Евроинс: счупени керемиди, счупени соларни системи, протекли тавани и др. Благодарение на застраховките си тези клиенти не се наложи да вадят собствени средства за ремонт.

4. Достъпни ли са застраховките на дома от Евроинс за българина?

Да, Евроинс  има много добре развита клонова мрежа в цяла България, с компетентни и добре обучени служители, които ще предложат най-добрия продукт според нуждите на индивидуалния клиент. Освен това предлаганата от дружеството застраховка “Моето жилище” се сключва изключително бързо и лесно. Без изискването на опис на движимото имущество или оглед, с много варианти на застрахователни суми, удовлетворяващи потребностите на всякакъв кръг клиенти на достъпна цена.

5.Какви са Вашите съвети към клиентите на Евроинс при избор на застраховка за дома?

На първо място да осъзнаят нуждата от застраховка на дома, а ние сме на разположение да консултираме всеки един клиент и да изберем най-доброто покритие, което да отговаря на нуждите му.