Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

22

април 2024

Поредицата "Специалистът разказва", Еп.6

Новина

В шести епизод от поредицата „Специалистът разказва”  Ви срещаме с Ана-Мария Гинева, Експерт „Ликвидация на щети Помощ при пътуване и злополуки”. Любимото удоволствие на Ани са пътуванията в чужбина и опознаването на различни култури. Сред любимите й кътчета по света се открояват романтичната Италия и вълнуващият Египет. За да се наслади на безгрижието по време на всяко пътуване, тя не забравя за застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”. От няколко години професионалният път на Ани е пряко свързан с туристическите застраховки и днес тя ни разказва колко са важни те, за да си осигурим спокойствие по време на ваканция или бизнес пътуване.

  • Сключването на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява на клиентите спокойствие, че биха могли да получат своевременно съдействие и медицинска помощ в случай на застрахователно събитие – акутно заболяване или злополука, спешна стоматологична помощ, както и обезщетение при възникнали непредвидени обстоятелства по време на пътуването.
  • При възникване на застрахователно събитие в чужбина, разполагаме с асистиращи компании, които са на разположение 24/7. Клиентите могат да се свържат с тях чрез контактите, посочени в полицата, както и с помощта на чат бот, достъпен на нашия официален сайт. Асистиращите компании ще Ви насочат към най-близките лечебни заведения и могат да възстановят директно на тях разходите за оказаната медицинска помощ.
  • Застраховката предлага широк обхват на покрити рискове. Освен разходи за медицинска помощ, застрахованите лица биха могли да се възползват от обезщетение при загуба или забавяне на багаж по време на пътуване, забавяне на полет,а дори и медицинско репатриране при невъзможност на клиентите да се придвижат сами.
  • Сключването на този тип застраховка значително облекчава последствията от възникналите непредвидени застрахователни събитията под формата на спестени разходи и осигурено съдействие от страна на застрахователя.
  • Насладете се на всяка почивка, ние сме до Вас!