Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

27

април 2023

Нова информация медицински застраховки

Новина

Уважаеми клиенти,

               Искаме да Ви уведомим, че считано от 01.05.2023 г. всички лечебни заведения от групата на „Аджибадем Сити Клиник“ – „Аджибадем Сити Клиник Токуда“ ЕАД, „Аджибадем Сити Клиник ДКЦ“ ЕООД и „Аджибадем Сити Клиник Медицински център“ Варна ЕООД  прилагат нова тарифа за предоставяните от тях услуги, значително надвишаващи обичайните и разумни разходи за медицински услуги и лечение.

Предвид това Ви информираме, че при използването на услугите в посочените лечебни заведения, застрахованите лица ще извършват доплащане, което не е покрито по застрахователния договор при използването на услугите на абонаментно обслужване и на възстановяване на разходи в тези лечебни заведения. 

Тук  можете да проверите покритите от ЗД "Евроинс" АД  обичайни и разумни разходи на най-често ползваните здравни услуги, до размерa на които ще бъдат покрити разходите за ползваните медицински услуги на абонамент  в лечебните заведения от групата.

На телефон 0700 17241, можете да получите повече информация и да бъдете насочени към  други лечебни заведения със специалисти, при които да получите аналогични услуги на достъпна и разумна цена.