Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

15

юли 2021

Наградите са признание за корпоративната социална отговорност на "ЗД Евроинс" АД

Новина

„ЗД Евроинс” АД получи поредно признание за своята корпоративна социална отговорност по време на 7-то издание на конкурса b2b Media Awards, който се проведе на 14.07.2021г в частно средно училище “Свети Георги”.

Компанията бе отличено с награди в категория „Благотворителна инициатива” и в категория „Социално-отговорна кампания на годината (CSR кампания)”.

Двете награди са признание за корпоративната социална отговорност на дружеството през годината. „ЗД Евроинс” АД спечели първо място в категория „Благотворителна инициатива” за осигуряване на средства за рехабилитационен лагер на деца лишени от родителски грижи пребиваващи в „Комплекс за социални услуги за деца с увреждания”, гр. Долня Баня. Компанията спечели трето място в категория „Социално-отговорна кампания на годината (CSR кампания)” за подкрепа провеждането на национален конкурс „Млад благотворител” съвместно с фондация „Благотворител”. „Млад благотворител” е конкурс за благотворителни инициативи с участие на  ученици от 7-ми до 12-ти клас. Целта на конкурса е младите хора да се възпитават да бъдат съпричастни, като биват стимулирани да създават и реализират проекти за доброволчески каузи, с които могат лично да допринесат за доброто на обществото. Класираните на първите три места проекти  получават финансиране за реализация. В "Млад Благотворител" 2021-ва година участваха над 250 ученици от цялата страна.

„Изключително горда съм, че усилията, които полагаме за обществото и най-вече за децата на България са видими, и биват оценени. На децата лишени от родителски грижи се опитваме да помогнем да имат малко по–добър живот, а на децата участващи в национален конкурс „Млад Благотворител” да реализират проектите си и така да подобрят средата , в която живеят и учат. Тези награди са за целия ни екип и те ни дават увереност да продължаваме да правим добро." - сподели по време на церемонията Десислава Еленкова, мениджър „Маркетинг и комуникации” в „ЗД Евроинс” АД.

„b2b Media Awards 202021” се провежда за седма поредна година и има за цел да отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и социално - отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.