Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

11

юли 2019

Наградите са признание за корпоративната социална отговорност на дружеството

Новина

„Застрахователно дружество Евроинс” АД бе отличено с първа награда в категория „Благотворителна инициатива” и втора награда в категорията „CSR проект с кауза” за своята корпоративна социална отговорност в конкурса „b2b Media Awards 2019”, състоял се на 10 юли, 2019г във Френски културен институт, гр. София.

Двете награди са признание за корпоративната социална отговорност на дружеството и по-специално за каузите за осигуряване на средства за летен,  рехабилитационен  лагер на деца пребиваващи в „Комплекс за социални услуги за деца с увреждания”, както и за благотворителна инициатива за закупуване на хипербарна кислородна камера за същите деца.

„Ние от „ЗД Евроинс” АД, като  социално отговорна компания, осъзнаваме своя ангажимент към обществото и се стремим да дадем своя принос за развитието му както в икономически, така и в културен, и социален аспект. Изключително сме горди с това признание. Тези два проекта са насочени към деца със специфични нужди. Това са деца сираци, настанени в домове, на които ние помагаме, под една или друга форма, вече четири години и се надяваме, че поне за малко успяваме да подобрим тяхното физическо и психическо състояние. Тези две награди ни дават увереност да продължим да правим добро за обществото.”, сподели Десислава Еленкова, мениджър „Маркетинг и комуникации” в „ЗД Евроинс” АД .

Конкурсът „b2b Media Awards 2019”  се провежда за пета  поредна година и има за цел да отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-креативните пространства, както и социално - отговорни кампании, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.