Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

02

октомври 2019

„Корпоративната социална отговорност на „ЗД Евроинс” е част от бизнес стратегията на дружество

Новина

За трета поредна година „Застрахователно дружество Евроинс” АД бе отличено с награда за своята корпоративна социална отговорност през годината и по-специално за каузата си за осигуряване на средства за летен рехабилитационен лагер на двадесет деца с физически увреждания, пребиваващи в Комплекс за социални услуги за деца с увреждания – гр. Самоков“ .

„Корпоративната социална отговорност на „ЗД Евроинс” е част от бизнес стратегията на дружество. Тя обхваща политики спрямо околната среда, спорта, образованието и изкуството. Всяка година дружеството отделя и инвестира, както средства, така и човешки ресурс в лицето на нашите служители, в редица инициативи и проекти. Най-много средства обаче отделяме за различни каузи свързани с деца и най- вече за деца в неравностойно положение, тъй като те имат най-голяма нужда”- сподели Румяна Бетова, изпълнителен директор на дружеството.

Конкурсът „Застрахователи за обществото“, организиран от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери, се провежда за пета поредна година и е израз на споделеното разбиране на всички участници на пазара, застрахователни компании и застрахователни брокери, за отговорността на бизнеса към устойчивото развитие и благополучие на обществото. 

Останалите отличени инициативи и проекти са "Стани безопасен на пътя” на застрахователен брокер "Ай енд Джи Иншурънс Брокерс”, "Малки великани" на ЗАД "Булстрад Виена Иншурънс Груп”, Allianz Bulgaria Team Run на"Алианц България" и мобилно приложение E-SOS на "ДЗИ – Общо застраховане".