Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

07

март 2024

Евроинс празнува 10 години успешна дейност на гръцкия застрахователен пазар

Новина

На 6ти март в Атина, Евроинс отбеляза 10 години от навлизането си на гръцкия застрахователен пазар и 5 години от създаването на първия си международен клон.

 „За изминалите десет години Евроинс постигна значителен растеж в Гърция. Ние постоянно разширяваме гамата от продукти, които предлагаме на пазара. През 2014г стартирахме с автомобилни застраховки, а към днешна дата компанията ни предлага също имуществени и здравни застраховки, както и гаранции. През годините ние не само разширихме присъствието си в страната, но също така изградихме стабилни връзки с нашите партньори. Благодарни сме за доверието и ползотворната съвместна работа." сподели Йоанна Цонева, председател на СД на Евроинс България.

„Благодаря сърдечно на всички наши партньори, клиенти и на служителите ни, които през годините работят с нас и правят марката  все по-разпознаваема на територията на цяла Гърция. Ние вярваме във възможностите на гръцкия пазар и се надяваме да продължим да работим заедно и занапред. Ще продължим да развиваме марката Евроинс, като същевременно ще се фокусираме  върху нашата мисия да предлагаме надеждни и иновативни застрахователни решения на нашите клиенти. Убеден съм, че ни очаква голям успех! Евроинс Гърция има цялата подкрепа от страна на Евроинс Иншурънс Групи от компанията - майка Еврохолд.“ - сподели Тодор Данаилов, Изпълнителен директор на Евроинс Иншурънс Груп.

На събитието присъстваха представители наинституции, застрахователни брокери, партньори, медии и всички служители на компанията. От името на Гръцката асоциация на застрахователните компании в събитието взе участие Елина Папаспиропулу,  генерален мениджър на асоциацията. Представители на Гръцкия институт за застрахователни изследвания бяха Надя Ставрояни, президент и Никос Софронас, изпълнителен директор. Костас Янопулос, президент на фондация „SmileoftheChild", изрази своята благодарност за дългогодишното ползотворно сътрудничество с Евроинс и помощта, която компанията оказва на фондация през изминалите 10 години. Президентът на Nissan Chalkias и пилот на XalkiasRacingTeam -ТемисХалкиас и Панайотис Димакос, президент на асоциацията Filathlitikos в Калитея също изразиха своята благодарност за съвместното ползотворно сътрудничество.

Препоръчваме ви също
  • Офис застраховки
  • Отговорност на превозвача