Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

11

ноември 2021

Евроинс подкрепи провеждането на TEDxVitosha COUNTDOWN 2021

Новина

Евроинс подкрепи провеждането на TEDxVitosha COUNTDOWN 2021, конференция, част от глобалната инициатива на TED - неправителствена организация посветена на технологии,развлечения и дизайн, и обединяваща събития  под надслов „Идеите, които си струва да бъдат споделяни“.

TEDx е програма oт местни, самостоятелно организирани събития, които събират заедно хора, които да споделят преживяване, подобно на глобалната конференция TED. На TEDxVitosha COUNTDOWN 2021 бяха представени видеа от TED Talks Global и локални лектори на живо като:

Робърт Уилсън - основател и артистичен директор на The Watermill Center, лаборатория за изкуства във Water Mill, Ню Йорк.
Световноизвестният шеф- готвач Джанфранко Киарини заедно със своята половинка Анна Киарини, които имат огромен опит в ресторанти със звезда Мишлен,  5-звездни хотели и круизни кораби в повече от 114 страни по света.
Ани Филипова - бивш банкер с над 15 години опит в Европа, Близкия изток, Африка и Азия.
Натан Спийс - младежки коуч и учител, WWF Австрия. Той е работил за Агенцията за опазване на околната среда на САЩ и е прекарал 6 години в Аляска, разработвайки екологични програми, базирани на общността, преди да се премести в Австрия.
Сара Стоунър, ръководител на отдела за развитие на разузнаването в Комисията за справедливост на дивата природа в Обединеното кралство. Г-жа Стоунър има над 16 години опит в разузнаването и анализа в контекста на правоприлагането в борбата с престъпленията срещу дивата природа.
Невена Николова - моден дизайнер. Повече от две десетилетия Невена създава красиви, висококачествени дрехи, които носят радост и комфорт. Невена е спечелила международно признание в целия свят, обличайки множество знаменитости и кралски особи.

Темите на тазгодишното издание на TEDxVitosha COUNTDOWN 2021 бяха насочени към иноваци и устойчивост в пет области: енергетика, транспорт, материали, храна, природа.

TEDxVitosha вече 5 години предава посланията на глобалната инициатива в България.