Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

07

август 2021

Евроинс подкрепя тазгодишното издание на музикалните фестивали SPICE Music Festival и ARTE Festival

Новина

Евроинс подкрепя тазгодишното издание на музикалните фестивали SPICE Music Festival и ARTE Festival. В партньорство с Fest Team, Евроинс предлага застраховка на билетите за давта фестивала. При закупуване на билет от https://ticketstation.bg/ се дава възможност за покупка и на застраховка, която покрива разходите за закупения билет в случай на злополука, заболяване (вкл. вследствие Ковид-19) , хоспитализация, ПТП по време на превоз към мястото на провеждане на събиитето, както и смърт на притежателя на билет. Повече информация за застраховката тук.

Фестивалите SPICE Music Festival и ARTE Feastival са едни от най-емблематичните музикални събития в България, които се посещават от над 50 000 души годишно.

Тази година SPICE Music Festival - Taste the music се провежда от 6 до 8 август 2021г на територията на пристанище Бургас, което е най-голямата парти локация на Черноморието. Във фестивалната програма участват едни от най-емблематичните имена на музиката от 90те години като:  DJ BOBO, E-Type, C-BLOCK, NANA, STEREO MC’s и много други.

ARTE Festival e името на мащабен тридневен празник, който ще се проведе за първи път на 20, 21 и 22 август във Велинград. Festival е игра на думи, съчетаваща английската дума за пир, пиршество и фестивал.

Първокласна музикална програма, комедийни стенд-ъп спектакли, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, зона за деца и тийнейджъри и вълнуващ избор от забавления за цялото семейство на осем зони и четири сцени, за три дни, по 15 часа на ден!

За Fest Team

Fest Team е промоутърска компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души всяка година.Компанията е организатор на най-големите музикални и танцови събития, и фестивали в България. Fest Team е единственият представител на Live Nation за България. Част от проектите в портфолиото на компанията са фестивалите: Hills of Rock, SPICE Music Festival, ARTE Feastival, Fanta Dance Festival, а от скоро и Street Food & Art Festival, както и концертите на: Lenny Kravitz, Sting, Five Finger Death Punch, Papa Roach, Hollywood Undead, Brayan Adams, Tom Jones, Lord of the rings: In Concert и др.