Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

26

септември 2023

Евроинс Гърция взе участие в 87-ия Международен панаир в гр.Солун

Новина

Участието на Евроинс Гърция в 87-ия Международен панаир в гр.Солун, на който България бе почетна страна, завърши с голям успех.

От 9-ти до 17-ти септември 2023г., щандът на компанията беше посетен от хиляди гости, клиенти, партньори, застрахователни брокери и приятели, на които бяха представени продуктите и инициативите свързани с корпоративната социална отговорност на Евроинс клон Гърция.

Председателят на Съвета на директорите на „ЗД Евроинс“ АД, г-жа Йоанна Цонева, както и заместник-управителят на Евроинс клон Гърция, г-н Атанасиос И. Смирнис, присъстваха на церемонията по откриването на панаира  и проведоха срещи с българския министър на икономиката и индустрията, г-н Богдан Богданов, министъра на финансите на България, г-н Асен Василев, и министъра на икономика, и финансите  на Гърция, г-н Костис Хацидакис. 

„Първото участие на Евроинс клон Гърция на Международния панаир в гр.Солун бе голям успех за нас, тъй като имахме възможност да се срещнем лично и обменим мнения с нашите клиенти и партньори в Гърция, както и да обсъдим с тях всички новости и възможности в сектора. На срещите ни с политическите лидери на Гърция и България, обсъдихме предизвикателствата пред застрахователния бранш вследствие климатичните промени, както и възможностите за развитие и колаборация между двете държави.“- сподели г-жа Цонева.