Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

14

септември 2022

Дарения на Евроинс в покрепа на пострадалото население в селата от община Карлово

Новина

„ЗД Евроинс” АД дари 5 000лв за кампанията за набиране на средства в покрепа на пострадалото население в селата от община Карлово - Богдан, Слатина,   Каравелово, Войнягово, Столетово, Розино, Христо Даново и Дъбене. Служители на компанията от близките до Карлово общини също се включиха като доброволци в разчистването на домовете и дворовете на пострадалите хора.

Със съдействето на ”Български дарителски форум” и платформата DMS, дарените от „ЗД Евроинс” АД средства ще бъдат разпределени както за възстановяване на засегнатите домакинства и възстановяване на разрушената инфраструктура, така и за продукти от първа необходимост, дезинфектанти, хранителни продукти, материали и техника за работата на доброволците.

Кампания „Помагаме!” се осъществява в партньорство на три граждански организации - Фондация „Работилница за граждански инициативи“, Национална асоциация на доброволците в Република България, Български дарителски форум и Фондация BCause, които обединяват усилия в комуникацията, събиране на информация за нуждите на терен и решенията за разходването на средствата.