Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

07

юни 2022

На събитието ще бъдат представени автомобили от най-скъпите и екзотични брандовете като Ferrari, Maserati, Mercedes, Porsche

Новина

С подкрепата на „ЗД Евроинс” АД от 9-ти до 12-ти юни в гр.София, бул. Цариградско шосе 159, „Бенчмарк Бизнес Център“ ще се проведе първия в България Sofia Festival of Speed. Събитието се организира от група автомобилни ентусиасти, които искат да дадат възможност на посетителите да се докоснат до по-интерсни автомобили, такива които рядко биха могли да бъдат видяни по българските пътища.

На събитието ще бъдат изложени автомобили от реномирани марки, автомобили със сериозна състезателна история, рали автомобили, както и дрифт автомобили.

Посетителите ще имат възможност да се докоснат и до Купата на България по футбол, предоставена специално за целта от последния победител в турнира, също така посетителите ще се насладят на модна изложба, първата българска автомобила настолна игра, мебели създадени от авточасти и много други изненади.

Събитието се провежда с прокрепата на „ЗД Евроинс” АД, Inbet, Unique Estates, Електрохолд, Benzin.bg, Simpl, Official Ferrari Service, Maserati Auto Italia, Авто клуб ретро „AvangarD Classic”, MM Ауто, TRADE IN, Falken Drift Team България и други.