Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

02

юни 2022

Евроинс сключи договор за партньорство с Fest Team - организатор на най-големите музикални и танцови фестивали в България

Новина

За втора поредна година Евроинс подкрепя музикалните фестивали Hills of Rock, SPICE Music Festival, ARTE Feastival и концертите на Armin Van Buuren, Solar, Skepta, Imany – Voodoo Cello, Jason Derulo и Iron Maiden.

В  партньорство с Fest Team, Евроинс предлага застраховка на билетите на всички концерти включени в програмата на Fest Team през 2022г. При закупуване на билет от https://ticketstation.bg/ се дава възможност  за покупка и на застраховка, която покрива разходите за закупения билет в случай на  злополука, заболяване (вкл.  вследствие Ковид-19), хоспитализация, ПТП по време на превоз към мястото на провеждане на  събиитето, както и смърт на притежателя на билет.

За Fest Team

Fest Team е промоутърска компания, чиито събития на живо събират над 100 000 души всяка година.Компанията е организатор на най-големите музикални и танцови събития, и фестивали в България. Fest Team е единственият представител на Live Nation за България. Част от проектите в портфолиото на компанията са фестивалите: Hills of Rock, SPICE Music Festival, ARTE Feastival, Fanta Dance Festival, а от скоро и Street Food & Art Festival, както и концертите на: Lenny Kravitz, Sting, Five Finger Death Punch, Papa Roach, Hollywood Undead, Brayan Adams, Tom Jones, Lord of the rings: In Concert и др.