Сключи онлайн Плати вноска MyEuroins Health За щети Офиси и Контакти Връзка с нас

18

октомври 2023

Евроинс официален партньор на международното събитие “A Proper night with Conor McGregor“

Новина

На 19 октомври 2023г в зала Арена София, с подкрепата на „ЗД Евроинс“АД, ще се проведе международното събитие “A Proper Night With Conor McGregor”.

Специално за събитието в България ще пристигне световноизвестният ММА боец, Конър Макгрегър. Многобройните почитатели на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любимец на сцената в специално интервю, което той ще даде на живо пред всички в залата. Той е не само един от най-популярните и успешни ММА бойци за всички времена, но и е един от най-скъпо платените спортисти на планетата. Зрителите ще се насладят на оспорвани битки в стил К1 и Муай Тай.

Всички присъстващи в залата ще имат възможността да наблюдават освен  много бойни срещи, част от MAX FIGHT 56, но и богата шоу програма. В нея участие ще вземат Нина Николина, рапърът Fyre заедно с Theo, Поля Иванова Brazz_ViliDJ и много други артисти и изпълнители от България, Австрия, Аржентина и Италия.

Препоръчваме ви също Цени на гражданска отговорност за автомобили, Проверка застраховка, Застраховка каско на плавателни съдове